Teodosić: Čast je biti kapiten ovim momcima!

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je da mu je čast što je izabran da bude vođa ‘Orlova’ na Evropskom prvenstvu.

Košarka 04.09.2015 | 21:45
Teodosić: Čast je biti kapiten ovim momcima!

Teodosić je kapitensku traku dobio ove godine, a preuzeo ju je od Nenada Krstića, koji je se povukao iz nacionalnog tima posle prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Španiji.

“Meni je čast što ću predstavljati ovu grupu momaka kao kapiten. Sale je posle poslednjeg treninga rekao da nije video ekipu koja je sa tolikom željom radila i ja bih se složio. Nadam se da ćemo tu želju pokazati i na terenu na prvenstvu”, naglasio je Teodosić.

Reprezentacija Srbije će prvu fazu Evrobasketa igrati u Berlinu sa selekcijama Španije, Nemačke, Turske, Italije i Islanda.

“Svi očekujemo da pružimo igre kao do sada, ako ne i bolje. U pozitivnoj atmosferi krećemo za Berlin. Svi smo optimisti i nadamo se dobrom rezultatu”, rekao je Teodosić.

Stefan Marković istakao je da su on i saigrači u potpunosti spremni za Evrobasket.

“Približilo se prvenstvo, mislim da smo se dobro zagrejali, pripremili i očekujem da to pokažemo na terenu. Grupa je teška, ali verujem u saigrače i naš tim”, naglasio je Marković.

Prva utakmica na Evrobasketu reprezentaciju Srbije očekuje u subotu od 18 časova sa Španijom.

Komentari / 0

Ostavite komentar