Станиша Мандић - "Орлић" израстао у "Сокола"!

"Част ми је и то ништа неће променити", каже Станиша Мандић, чија је одлука уздрмала фудбалску Србију.

Фудбал 04.09.2015 | 22:30
Станиша Мандић - "Орлић" израстао у "Сокола"!

"Орлић" који је преко ноћи израстао у – "сокола"!

Нови црногорски репрезентативац Станиша Мандић рекао је да му је част да игра за Црну Гору, да је то његова коначна одлука и да је ништа не може пореметити.

Фудбалер Чукаричког и члан омладинске репрезентације Србије која је у јуну на Новом Зеланду под вођством Вељка Пауновића постала првак света, прихватио је у понедељак позив да заигра за А репрезентацију Црне Горе.

Мандић, стрелац првог гола за Србију у финалу против Бразила (2:1), нашао се на списку црногорског селектора Бранка Брновића за утакмице против Лихтенштајна и Молдавије у квалификацијама за првенство Европе.

"Ништа не може да поремети одлуку да играм за Црну Гору. То је моја и коначна одлука. Добио сам позив селектора Брновића и у разговору са породицом, клубом и пријатељима одлучио да га прихватим. То је за мене част", рекао је Мандић на брифингу са новинарима, а преноси МИНА.

Он је додао да су му први утисци феноменални и да је одлично прихваћен од нових саиграча.

"Надам се да ћу испунити очекивања", казао је Мандић.

Одговарајући на питање како коментарише изјаве представника Фудбалског савеза Србије, навео је да има поштовање према тим људима и да им је захвалан на свему.

"Не желим да коментаришем њихове изјаве, имам велико поштовање према њима. Чуо сам се са селектором Пауновићем, саопштио сам му одлуку. Он је поштује и остали смо велики пријатељи", рекао је Мандић.

Тај 20-годишњи фудбалер рођен је у Херцег Новом, каријеру је почео у Игалу, а потом играо за Војводину и Рад, пре него што је стигао на Баново брдо.

Коментари / 0

Оставите коментар