Галијани не дозвољава критике!

Коме се титула додели у августу тај је у мају неће освојити! "Имали смо више него добар прелазни рок, купили смо осморицу играча", рекао је главни оперативац Росонера.

Фудбал 03.09.2015 | 17:30
Галијани не дозвољава критике!

Милан није заблистао последњег дана прелазног рока, али је према речима извршног директора Адријана Галијанија учинио све што је у његовој моћи да се квалитетно појача током лета.

Навијаче Росонера највише је разочала чињеница да на Сан Сиро није стигао везиста Зенита Аксел Вицел.
"Покушали смо да га доведемо, али нисмо били у могућности да пунудимо више од 25.000.000 евра. Покушали смо на крају да га уговоримо позајмицу без обавезне куповине, али нисмо успели. Ипак, имали смо више него добар прелазни рок, купили смо осморицу играча", рекао је Галијани.

Опште је мишљење да је градски ривал далеко боље одрадио посао, што такође смета фановима Милана.
"Интер је довео неколико одличних појачања, али такође имао и неколико значајних продаја. Ипак, не бих сада превише причао трансферима, јер коме се титула додели у августу тај никада неће постати шампион у мају", рекао је Галијани.

Милан је у прва два кола Серије А освојио три бода, а у трећем (13. септембар, 20.45) очекује га управо велики милански дерби са Интером, који би много тога могао да промени већ на самом старту сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар