Galijani ne dozvoljava kritike!

Kome se titula dodeli u avgustu taj je u maju neće osvojiti! "Imali smo više nego dobar prelazni rok, kupili smo osmoricu igrača", rekao je glavni operativac Rosonera.

Fudbal 03.09.2015 | 17:30
Galijani ne dozvoljava kritike!

Milan nije zablistao poslednjeg dana prelaznog roka, ali je prema rečima izvršnog direktora Adrijana Galijanija učinio sve što je u njegovoj moći da se kvalitetno pojača tokom leta.

Navijače Rosonera najviše je razočala činjenica da na San Siro nije stigao vezista Zenita Aksel Vicel.
"Pokušali smo da ga dovedemo, ali nismo bili u mogućnosti da punudimo više od 25.000.000 evra. Pokušali smo na kraju da ga ugovorimo pozajmicu bez obavezne kupovine, ali nismo uspeli. Ipak, imali smo više nego dobar prelazni rok, kupili smo osmoricu igrača", rekao je Galijani.

Opšte je mišljenje da je gradski rival daleko bolje odradio posao, što takođe smeta fanovima Milana.
"Inter je doveo nekoliko odličnih pojačanja, ali takođe imao i nekoliko značajnih prodaja. Ipak, ne bih sada previše pričao transferima, jer kome se titula dodeli u avgustu taj nikada neće postati šampion u maju", rekao je Galijani.

Milan je u prva dva kola Serije A osvojio tri boda, a u trećem (13. septembar, 20.45) očekuje ga upravo veliki milanski derbi sa Interom, koji bi mnogo toga mogao da promeni već na samom startu sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar