Кокинакис о Кирјосу: Неће нам ситница уништити пријатељство!

Млади аустралијски тенисер Танаси Кокинакис рекао је да је иза себе оставио инцидент у који га је умешао његов сународник Ник Кирјос.

Тенис 04.09.2015 | 11:15
Кокинакис о Кирјосу: Неће нам ситница уништити пријатељство!

Кирјос је прошлог месеца током меча са Станом Вавринком Швајцарцу поручио да је Кокинакис спавао са његовом девојком Доном Векић.

Кокинакис је у уторак предао меч првог кола УС Опена Французу Ришару Гаскеу у петом сету, а после су га новинари питали да ли је и даље љут на Кирјоса, на шта је одговорио:

“Завршио сам са тим. Разговарали смо и решили проблем. У овом тренутку ни не размишљам о томе. Знамо се годинама и једна ситница неће променити много тога. То што се десило није идеално, али смо попричали. Причао сам са свима који су били у вези са тим инцидентом и оставио сам га иза себе, а сигуран сам да ће и они урадити ускоро”.

Кокинакис је раније рекао да му се Кирјос извинио због свега. Старији од двојице младих Аустралијанаца кажњен је истог дана новчано са 10.000 евра, а АТП му је прошле недеље изрекао условну суспензију на 28 дана, која ће бити активирана у случају новог инцидента у наредних пола године.

„Ник ми се извинио. Рекао сам му и био веома јасан да не сме то да ради. Ако има проблем, мора рећи приватно јер начин на који се понео дефинитивно није исправан”, рекао је Кокинакис тада.

Коментари / 0

Оставите коментар