Kokinakis o Kirjosu: Neće nam sitnica uništiti prijateljstvo!

Mladi australijski teniser Tanasi Kokinakis rekao je da je iza sebe ostavio incident u koji ga je umešao njegov sunarodnik Nik Kirjos.

Tenis 04.09.2015 | 11:15
Kokinakis o Kirjosu: Neće nam sitnica uništiti prijateljstvo!

Kirjos je prošlog meseca tokom meča sa Stanom Vavrinkom Švajcarcu poručio da je Kokinakis spavao sa njegovom devojkom Donom Vekić.

Kokinakis je u utorak predao meč prvog kola US Opena Francuzu Rišaru Gaskeu u petom setu, a posle su ga novinari pitali da li je i dalje ljut na Kirjosa, na šta je odgovorio:

“Završio sam sa tim. Razgovarali smo i rešili problem. U ovom trenutku ni ne razmišljam o tome. Znamo se godinama i jedna sitnica neće promeniti mnogo toga. To što se desilo nije idealno, ali smo popričali. Pričao sam sa svima koji su bili u vezi sa tim incidentom i ostavio sam ga iza sebe, a siguran sam da će i oni uraditi uskoro”.

Kokinakis je ranije rekao da mu se Kirjos izvinio zbog svega. Stariji od dvojice mladih Australijanaca kažnjen je istog dana novčano sa 10.000 evra, a ATP mu je prošle nedelje izrekao uslovnu suspenziju na 28 dana, koja će biti aktivirana u slučaju novog incidenta u narednih pola godine.

„Nik mi se izvinio. Rekao sam mu i bio veoma jasan da ne sme to da radi. Ako ima problem, mora reći privatno jer način na koji se poneo definitivno nije ispravan”, rekao je Kokinakis tada.

Komentari / 0

Ostavite komentar