Шилобад: За десет дана нова Управа

Председник Радне комисије кошаркашког клуба Партизан Млађан Шилобад рекао је да ће то за најкасније десет дана предложити нову управу.

Кошарка 03.09.2015 | 15:15
Шилобад: За десет дана нова Управа

‘Црно-бели’ су остали без председника почетком прошле недеље, када је председник Предраг Саша Даниловић поднео неопозиву оставку.

То је била само кулминација тешке ситуације у којој се клуб већ дуже време налази, а клубом управља Радна комисија у којој су поред Шилобада и Илија Дражић, Драган Тодорић, Будимир Крстовић и Мирко Тишма.

“Ужурбано радимо, ситуација је деликатна и сложена. Није једноставно, али смо већ повукли одређене потезе на путу ка реализацији примарног циља. Убрзо ћемо изаћи са конкретним предлогом пред Скупштину клуба. Морамо да будемо стрпљиви, али и да у што скоријем року формирамо Управни одбор. Не бих помињао имена људи са којима смо већ разговарали и који су спремни да помогну клубу у овој тешкој ситуацији. Процена је да у наредних седам до десет дана можемо очекивати ванредни сазив Скупштине на којем ће комисија предложити нови Управни одбор. Скупштина ће бити сазвана у најкраћем могућем року од коначно усвојеног и потврђеног предлога нових чланова Управног одбора”, рекао је Шилобад.

Коментари / 0

Оставите коментар