Šilobad: Za deset dana nova Uprava

Predsednik Radne komisije košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad rekao je da će to za najkasnije deset dana predložiti novu upravu.

Košarka 03.09.2015 | 15:15
Šilobad: Za deset dana nova Uprava

‘Crno-beli’ su ostali bez predsednika početkom prošle nedelje, kada je predsednik Predrag Saša Danilović podneo neopozivu ostavku.

To je bila samo kulminacija teške situacije u kojoj se klub već duže vreme nalazi, a klubom upravlja Radna komisija u kojoj su pored Šilobada i Ilija Dražić, Dragan Todorić, Budimir Krstović i Mirko Tišma.

“Užurbano radimo, situacija je delikatna i složena. Nije jednostavno, ali smo već povukli određene poteze na putu ka realizaciji primarnog cilja. Ubrzo ćemo izaći sa konkretnim predlogom pred Skupštinu kluba. Moramo da budemo strpljivi, ali i da u što skorijem roku formiramo Upravni odbor. Ne bih pominjao imena ljudi sa kojima smo već razgovarali i koji su spremni da pomognu klubu u ovoj teškoj situaciji. Procena je da u narednih sedam do deset dana možemo očekivati vanredni saziv Skupštine na kojem će komisija predložiti novi Upravni odbor. Skupština će biti sazvana u najkraćem mogućem roku od konačno usvojenog i potvrđenog predloga novih članova Upravnog odbora”, rekao je Šilobad.

Komentari / 0

Ostavite komentar