Кирјос и даље не зна да се контролише!

Аустралијски тенисер Ник Кирјос још једном је показао да ради и говори шта год жели, без обзира на последице које га потом чекају.

Тенис 03.09.2015 | 14:45
Кирјос и даље не зна да се контролише!

Кирјос се недавно нашао у центру пажње због непристојног понашања, када је током меча са Станисласом Вавринком Швајцарцу поручио да је Танаси Кокинакис спавао са његовом девојком Доном Векић.

Његов дуел са Британцем Ендијем Маријем на старту УС Опена био је сигурно најишчекиванијих од свих у првом колу, а млади Аустралијанац је наставио са глупостима и током њега.

Кирјос јесте имао неколико фантастичних поена, али их је ретко ко запамтио поред његових испада беса. Више пута је бесно ударао лоптицу, бацао рекет, свађао се са судијама, вриштао, драо се и псовао после грешака, цинично се смејао, а неколико пута је и нерезонски одговарао на Маријеве ударце.

На крају није имао решење за расположеног Марија који је славио са 7:5, 6:3, 4:6, 6:1, а наредни ривал британског тенисера биће Француз Адријан Манарино.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Станиса РС

03.09.2015 16:51

Молим све у РС без рузних коментара о насем брату Нику.Он је Грк и православац. Инаце он је велика звијезда и соу мен, нови Дзон Мекинро и Јаник Ноа. Брате Ник поздрав из РС и хвала сто си нам рекао који је воз ударио у....ињу!

ОДГОВОРИТЕ