Kirjos i dalje ne zna da se kontroliše!

Australijski teniser Nik Kirjos još jednom je pokazao da radi i govori šta god želi, bez obzira na posledice koje ga potom čekaju.

Tenis 03.09.2015 | 14:45
Kirjos i dalje ne zna da se kontroliše!

Kirjos se nedavno našao u centru pažnje zbog nepristojnog ponašanja, kada je tokom meča sa Stanislasom Vavrinkom Švajcarcu poručio da je Tanasi Kokinakis spavao sa njegovom devojkom Donom Vekić.

Njegov duel sa Britancem Endijem Marijem na startu US Opena bio je sigurno najiščekivanijih od svih u prvom kolu, a mladi Australijanac je nastavio sa glupostima i tokom njega.

Kirjos jeste imao nekoliko fantastičnih poena, ali ih je retko ko zapamtio pored njegovih ispada besa. Više puta je besno udarao lopticu, bacao reket, svađao se sa sudijama, vrištao, drao se i psovao posle grešaka, cinično se smejao, a nekoliko puta je i nerezonski odgovarao na Marijeve udarce.

Na kraju nije imao rešenje za raspoloženog Marija koji je slavio sa 7:5, 6:3, 4:6, 6:1, a naredni rival britanskog tenisera biće Francuz Adrijan Manarino.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Stanisa RS

03.09.2015 16:51

Molim sve u RS bez ruznih komentara o nasem bratu Niku.On je Grk i pravoslavac. Inace on je velika zvijezda i sou men, novi Dzon Mekinro i Janik Noa. Brate Nik pozdrav iz RS i hvala sto si nam rekao koji je voz udario u....inju!

ODGOVORITE