Предсједник Наполија открио тајну...

Одбили смо Јувентусових 25.000.000 евра за Хамшика! "Ја сам им тражио Стефана Стурара и Данијелеа Руганија, али су они одбили. Зато су на крају довели Ернанеса“, навео је Де Лаурентис.

Фудбал 03.09.2015 | 11:30
Предсједник Наполија открио тајну...

Прелазни рок у Италији је готов, а председник Наполија Аурелио де Лаурентис открио је да је клуб са стадиона Сан Пауло последњег дана летње фудбалске пијаце сачувао Марека Хамшика од “напада“ Јувентуса који је нудио 25.000.000 евра.

Вероватно Лаурентисова изјава није пуко хвалисање, пошто је Јувентус заиста последњих дана прелазног рока готово панично тражио квалитетне везисте.

Како управа Старе даме није успела у својој намери, а ни у оној да доведе Јулијана Дракслера из Шалкеа, на крају је ангажовала Ернанеса из Интера и Марија Лемина из Марсеља.
“Ово је екипа која чува своје најбоље играче. Јувентус је тражио Хамшика, нудио је 25.000.000 евра. Ја сам им тражио Стефана Стурара и Данијелеа Руганија, али су они одбили. Зато су на крају довели Ернанеса“, навео је Де Лаурентис за локални радио Кис-Кис из Напуља.

Први човек Наполија додао је и да је током летњег прелазног рока у клуб дошло понуда у укупној вредности од 98.000.000 евра.

Када су у питању летошњи доласци, у Наполи су у овом прелазном року дошли Влад Кирикеш, Натанијел Чалобах, Алан, Елсид Хисај и Мирко Валдифиори.

Коментари / 0

Оставите коментар