Predsjednik Napolija otkrio tajnu...

Odbili smo Juventusovih 25.000.000 evra za Hamšika! "Ja sam im tražio Stefana Sturara i Danijelea Ruganija, ali su oni odbili. Zato su na kraju doveli Ernanesa“, naveo je De Laurentis.

Fudbal 03.09.2015 | 11:30
Predsjednik Napolija otkrio tajnu...

Prelazni rok u Italiji je gotov, a predsednik Napolija Aurelio de Laurentis otkrio je da je klub sa stadiona San Paulo poslednjeg dana letnje fudbalske pijace sačuvao Mareka Hamšika od “napada“ Juventusa koji je nudio 25.000.000 evra.

Verovatno Laurentisova izjava nije puko hvalisanje, pošto je Juventus zaista poslednjih dana prelaznog roka gotovo panično tražio kvalitetne veziste.

Kako uprava Stare dame nije uspela u svojoj nameri, a ni u onoj da dovede Julijana Drakslera iz Šalkea, na kraju je angažovala Ernanesa iz Intera i Marija Lemina iz Marselja.
“Ovo je ekipa koja čuva svoje najbolje igrače. Juventus je tražio Hamšika, nudio je 25.000.000 evra. Ja sam im tražio Stefana Sturara i Danijelea Ruganija, ali su oni odbili. Zato su na kraju doveli Ernanesa“, naveo je De Laurentis za lokalni radio Kis-Kis iz Napulja.

Prvi čovek Napolija dodao je i da je tokom letnjeg prelaznog roka u klub došlo ponuda u ukupnoj vrednosti od 98.000.000 evra.

Kada su u pitanju letošnji dolasci, u Napoli su u ovom prelaznom roku došli Vlad Kirikeš, Natanijel Čalobah, Alan, Elsid Hisaj i Mirko Valdifiori.

Komentari / 0

Ostavite komentar