Ђорђевић: Одлучивале су нијансе...

"Поновићу по ко зна који пут да ми је жао што не могу сви да играју на Европском првенству већ само њих 12", истакао је Александар Ђођревић.

Кошарка 03.09.2015 | 11:15
Ђорђевић: Одлучивале су нијансе...

Тешка, али не и одлука која је превише изненадила кошаркашку јавност у нашој земљи. Селектор Србије Александар Ђорђевић одредио је коначан списак играча за Европско првенство, а са њега су у последњем тренутку испали Владимир Штимац и Немања Дангубић.

Ђорђевић је поручио да му нимало није било лако и да на њих двојицу рачуна више него озбиљно у наредном периоду.

"Била је ово веома тешка одлука, сигурно једна од најтежих. Немања Дангубић и Владимир Штимац су фантастично радили и понашали се од првог дана припремног периода. Заиста су и овога пута одлучивале нијансе. Они су свакако доказали да су део овог тима и да на њих рачунамо у будућности. Поновићу по ко зна који пут да ми је жао што не могу сви да играју на Европском првенству већ само њих 12", истакао је селектор репрезентције Србије.

Европско првенство у Француској, Немачкој, Летонији и Хрватској игра се од петог до 20. септембра, а већ на самом старту изабраници Александра Ђорђевића играју дерби са Шпанијом.

Коментари / 0

Оставите коментар