Đorđević: Odlučivale su nijanse...

"Ponoviću po ko zna koji put da mi je žao što ne mogu svi da igraju na Evropskom prvenstvu već samo njih 12", istakao je Aleksandar Đođrević.

Košarka 03.09.2015 | 11:15
Đorđević: Odlučivale su nijanse...

Teška, ali ne i odluka koja je previše iznenadila košarkašku javnost u našoj zemlji. Selektor Srbije Aleksandar Đorđević odredio je konačan spisak igrača za Evropsko prvenstvo, a sa njega su u poslednjem trenutku ispali Vladimir Štimac i Nemanja Dangubić.

Đorđević je poručio da mu nimalo nije bilo lako i da na njih dvojicu računa više nego ozbiljno u narednom periodu.

"Bila je ovo veoma teška odluka, sigurno jedna od najtežih. Nemanja Dangubić i Vladimir Štimac su fantastično radili i ponašali se od prvog dana pripremnog perioda. Zaista su i ovoga puta odlučivale nijanse. Oni su svakako dokazali da su deo ovog tima i da na njih računamo u budućnosti. Ponoviću po ko zna koji put da mi je žao što ne mogu svi da igraju na Evropskom prvenstvu već samo njih 12", istakao je selektor reprezentcije Srbije.

Evropsko prvenstvo u Francuskoj, Nemačkoj, Letoniji i Hrvatskoj igra se od petog do 20. septembra, a već na samom startu izabranici Aleksandra Đorđevića igraju derbi sa Španijom.

Komentari / 0

Ostavite komentar