Бускетс: Фудбал је бољи од секса!

Везиста Барселоне Серхио Бускетс рекао је да више воли фудбал од секса, јер срећа коју тај спорт доноси траје дуже.

Фудбал 04.09.2015 | 11:00
Бускетс: Фудбал је бољи од секса!

"Фудбал је бољи од секса. Срећа због фудбала траје барем три или четири дана. Од секса, са друге стране, лепо ти је тек који минут", нашалио се Бускестс приликом гостовања у шпанском ТВ шоу програму "Ел Хормигуеро".

Бускетс је упозорио да живот професионалног фудбалера није лак, посбно после пораза, иако је Барселоне прошле сезоне освојила триплу круну.

"После лоше утакмице само желиш да дођеш кући, залупиш врата и не излазиш три или четири дана. Навијачи нас не вређају после пораза, али подсећају да нисте имали добар дан", објаснио је Бускетс.

Он се затим осврнуо на случај голмана Манчестер Јунајтеда Давида Де Хее, који није успео да комплетира трансфер у највећег ривала, мадридски Реал.

"Деловало је да је договор постигнут, али играчи су ти који пате због неизвесне будућност. Био је спреман да Манчестер замени Мадридом, али у сваком случају биће срећан ако остане у Јунајтеду", рекао је Бускетс.

Бускетс је за први тим Барселоне дебитовао 2008. године и до сада је за тим са Ноу Кампа одиграо 331 утакмицу и постигао 12 голова. Освојио је укупно 20 трофеја, укључујући три Лиге шампиона и пет титула у Примери, док је са Шпанијом био првак света 2010. и Европе 2012. године.

За репрезентацију Шпаније забележио је 77 наступа и два пута се уписао у стрелце.

Коментари / 0

Оставите коментар