Buskets: Fudbal je bolji od seksa!

Vezista Barselone Serhio Buskets rekao je da više voli fudbal od seksa, jer sreća koju taj sport donosi traje duže.

Fudbal 04.09.2015 | 11:00
Buskets: Fudbal je bolji od seksa!

"Fudbal je bolji od seksa. Sreća zbog fudbala traje barem tri ili četiri dana. Od seksa, sa druge strane, lepo ti je tek koji minut", našalio se Buskests prilikom gostovanja u španskom TV šou programu "El Hormiguero".

Buskets je upozorio da život profesionalnog fudbalera nije lak, posbno posle poraza, iako je Barselone prošle sezone osvojila triplu krunu.

"Posle loše utakmice samo želiš da dođeš kući, zalupiš vrata i ne izlaziš tri ili četiri dana. Navijači nas ne vređaju posle poraza, ali podsećaju da niste imali dobar dan", objasnio je Buskets.

On se zatim osvrnuo na slučaj golmana Mančester Junajteda Davida De Hee, koji nije uspeo da kompletira transfer u najvećeg rivala, madridski Real.

"Delovalo je da je dogovor postignut, ali igrači su ti koji pate zbog neizvesne budućnost. Bio je spreman da Mančester zameni Madridom, ali u svakom slučaju biće srećan ako ostane u Junajtedu", rekao je Buskets.

Buskets je za prvi tim Barselone debitovao 2008. godine i do sada je za tim sa Nou Kampa odigrao 331 utakmicu i postigao 12 golova. Osvojio je ukupno 20 trofeja, uključujući tri Lige šampiona i pet titula u Primeri, dok je sa Španijom bio prvak sveta 2010. i Evrope 2012. godine.

Za reprezentaciju Španije zabeležio je 77 nastupa i dva puta se upisao u strelce.

Komentari / 0

Ostavite komentar