Неки нови Балотели! Шта ли му је то урадио Миха?!

Остали играчи стижу на тренинг у 8.30, он пре 8.00 и последњи оде! "Вероватно је схватио да је ово његова последња шанса и сигуран сам на је неће упропастити. Његове техничке способности никада нису биле у питању, ако настави са овим приступом све ће бити добро", рекао је Адријано Галијани.

Фудбал 03.09.2015 | 10:00
Неки нови Балотели! Шта ли му је то урадио Миха?!

Изрвшни директор Милана Адријано Галијани открио је да се Марио Балотели у потпуности променио по повратку на Сан Сиро.

Контровернзни нападач је често критикован због свог понашања у прошлости, али главни оперативац Росонера уверава италијанске медије да је сада све потпуно другачије.

"Он има изванрендан однос према обавезама, он се радикално променио. Први стигне у Миланело и последњи оде. Михајловић често доручкује са играчима у 8.30, а он је ту пре 8.00. Вероватно је схватио да је ово његова последња шанса и сигуран сам на је неће упропастити. Његове техничке способности никада нису биле у питању, ако настави са овим приступом све ће бити добро", рекао је Галијани.

Тамнопути нападач је недавно стигао на позајмицу из Ливерпула и ово му је практично последња шанса да оживи посрнулу каријеру, без обзира што има свега 25 година.

Коментари / 0

Оставите коментар