Neki novi Baloteli! Šta li mu je to uradio Miha?!

Ostali igrači stižu na trening u 8.30, on pre 8.00 i poslednji ode! "Verovatno je shvatio da je ovo njegova poslednja šansa i siguran sam na je neće upropastiti. Njegove tehničke sposobnosti nikada nisu bile u pitanju, ako nastavi sa ovim pristupom sve će biti dobro", rekao je Adrijano Galijani.

Fudbal 03.09.2015 | 10:00
Neki novi Baloteli! Šta li mu je to uradio Miha?!

Izrvšni direktor Milana Adrijano Galijani otkrio je da se Mario Baloteli u potpunosti promenio po povratku na San Siro.

Kontrovernzni napadač je često kritikovan zbog svog ponašanja u prošlosti, ali glavni operativac Rosonera uverava italijanske medije da je sada sve potpuno drugačije.

"On ima izvanrendan odnos prema obavezama, on se radikalno promenio. Prvi stigne u Milanelo i poslednji ode. Mihajlović često doručkuje sa igračima u 8.30, a on je tu pre 8.00. Verovatno je shvatio da je ovo njegova poslednja šansa i siguran sam na je neće upropastiti. Njegove tehničke sposobnosti nikada nisu bile u pitanju, ako nastavi sa ovim pristupom sve će biti dobro", rekao je Galijani.

Tamnoputi napadač je nedavno stigao na pozajmicu iz Liverpula i ovo mu je praktično poslednja šansa da oživi posrnulu karijeru, bez obzira što ima svega 25 godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar