Потпуно исте, а нису у сродству

Своју 'двојницу' дјевојке су пронашле на инетренету.

Занимљивости 02.09.2015 | 10:10
Потпуно исте, а нису у сродству

23-годишња Амбра која живи у граду Фаyеттевилле у америчкој савезној држави Нортх Царолина упознала је 33-годишњу Јеннифер која живи у америчкој савезној држави Тексас и открила да су изгледом веома сличне.

Дјевојке су једна за другу сазнале путем wебстранице 'Близанци странци', онлине пројект који помаже људима да пронађу људе који су им физички слични, пише неwс.цом.

'Једног сам дана дошла кући с посла и читала о интернет страници 'Близанци странци'. Пријавила сам се на њу и унијела податке о свом изгледу. Врло брзо страница ми је избацила Амбру', испричала је Јеннифер.

Жељела је видјети имају ли и које друге заједничке особине. 'Хтјела сам упознати некога с ким можда имам више тога заједничко', објашњава своју жељу да упозна своју 'двојницу'.

'Кад сам се с њом срела уживо помислила сам: О Боже, ту је још једна особа која изгледа као ја', додаје Амбра.

За потребе снимања, ове двије дјевојке исто су се обукле, направиле исту фризуру и исто се нашминкале.

'Након што смо се нашминкале у појединим сам тренуцима мислила да видим себе у огледалу, али огледало није било намјештено под углом у којем би показивало мене', каже Јеннифер.

Чак је Јенниферина мајка Карен остала шокирана колико та друга особа личи на њену ћерку. 'Имате исти осмијех. Како је то могуће?', питала је Карен.

Пројект 'Близанци Странци', покренула је Ниамх Геанеy у Дублину у априлу прошле године. На тај је начин и она нашла своју двојницу.

Ако и ви желите наћи свог двојника, можете покушати тако да се и сами пријавите на ову страницу.

Извор: Дневник.хр

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мицо

02.09.2015 10:25

Само су исте дебљине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

много

02.09.2015 13:13

Детаља их чини различитим.

ОДГОВОРИТЕ