Potpuno iste, a nisu u srodstvu

Svoju 'dvojnicu' djevojke su pronašle na inetrenetu.

Zanimljivosti 02.09.2015 | 10:10
Potpuno iste, a nisu u srodstvu

23-godišnja Ambra koja živi u gradu Fayetteville u američkoj saveznoj državi North Carolina upoznala je 33-godišnju Jennifer koja živi u američkoj saveznoj državi Teksas i otkrila da su izgledom veoma slične.

Djevojke su jedna za drugu saznale putem webstranice 'Blizanci stranci', online projekt koji pomaže ljudima da pronađu ljude koji su im fizički slični, piše news.com.

'Jednog sam dana došla kući s posla i čitala o internet stranici 'Blizanci stranci'. Prijavila sam se na nju i unijela podatke o svom izgledu. Vrlo brzo stranica mi je izbacila Ambru', ispričala je Jennifer.

Željela je vidjeti imaju li i koje druge zajedničke osobine. 'Htjela sam upoznati nekoga s kim možda imam više toga zajedničko', objašnjava svoju želju da upozna svoju 'dvojnicu'.

'Kad sam se s njom srela uživo pomislila sam: O Bože, tu je još jedna osoba koja izgleda kao ja', dodaje Ambra.

Za potrebe snimanja, ove dvije djevojke isto su se obukle, napravile istu frizuru i isto se našminkale.

'Nakon što smo se našminkale u pojedinim sam trenucima mislila da vidim sebe u ogledalu, ali ogledalo nije bilo namješteno pod uglom u kojem bi pokazivalo mene', kaže Jennifer.

Čak je Jenniferina majka Karen ostala šokirana koliko ta druga osoba liči na njenu ćerku. 'Imate isti osmijeh. Kako je to moguće?', pitala je Karen.

Projekt 'Blizanci Stranci', pokrenula je Niamh Geaney u Dublinu u aprilu prošle godine. Na taj je način i ona našla svoju dvojnicu.

Ako i vi želite naći svog dvojnika, možete pokušati tako da se i sami prijavite na ovu stranicu.

Izvor: Dnevnik.hr

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

mico

02.09.2015 10:25

Samo su iste debljine.

ODGOVORITE
Name

mnogo

02.09.2015 13:13

Detalja ih čini različitim.

ODGOVORITE