Муж Мине Лазаревић ипак не иде у затвор?

Балетан Горан Станић је признао да је тукао супругу глумицу Мину Лазаревић и тако је склопио нагодбу с Првим основним тужилаштвом

Србија 02.09.2015 | 08:20
Муж Мине Лазаревић ипак не иде у затвор?

Балетан Горан Станић (42), који је осуђен на годину дана кућног затвора због пребијања супруге Мине Лазаревић и нелегалног поседовања оружја, казну ће издржавати у стану своје мајке у насељу Браће Јерковић, преносе београдски медији.

Подсетимо, балетан је признао да је тукао супругу глумицу Мину Лазаревић и тако је склопио нагодбу с Првим основним тужилаштвом.

– Судија за претходни поступак прихватила је споразум којим је Станић осуђен на годину дана кућног затвора уз електронски надзор који ће издржавати у стану своје мајке, која је дала сагласност за то. Станић је у притвору провео 30 дана, што ће му бити урачунато у казну, па ће он једанаест месеци провести у кућном затвору – изјавила је за београдске медије портпаролка Првог основног суда Ивана Рамић.

Станићу према наводима медија наногица још увек није стављена, али се то може очекивати наредних дана. Иначе, кућни затвор уз електронски надзор подразумева праћење кретања помоћу електронског пријемника који се укључује у утичницу телефона у кући у којој се извршава казна, а који је повезан с одашиљачем који се налази на наногици.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар