Muž Mine Lazarević ipak ne ide u zatvor?

Baletan Goran Stanić je priznao da je tukao suprugu glumicu Minu Lazarević i tako je sklopio nagodbu s Prvim osnovnim tužilaštvom

Srbija 02.09.2015 | 08:20
Muž Mine Lazarević ipak ne ide u zatvor?

Baletan Goran Stanić (42), koji je osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog prebijanja supruge Mine Lazarević i nelegalnog posedovanja oružja, kaznu će izdržavati u stanu svoje majke u naselju Braće Jerković, prenose beogradski mediji.

Podsetimo, baletan je priznao da je tukao suprugu glumicu Minu Lazarević i tako je sklopio nagodbu s Prvim osnovnim tužilaštvom.

– Sudija za prethodni postupak prihvatila je sporazum kojim je Stanić osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor koji će izdržavati u stanu svoje majke, koja je dala saglasnost za to. Stanić je u pritvoru proveo 30 dana, što će mu biti uračunato u kaznu, pa će on jedanaest meseci provesti u kućnom zatvoru – izjavila je za beogradske medije portparolka Prvog osnovnog suda Ivana Ramić.

Staniću prema navodima medija nanogica još uvek nije stavljena, ali se to može očekivati narednih dana. Inače, kućni zatvor uz elektronski nadzor podrazumeva praćenje kretanja pomoću elektronskog prijemnika koji se uključuje u utičnicu telefona u kući u kojoj se izvršava kazna, a koji je povezan s odašiljačem koji se nalazi na nanogici.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar