Бата објавио досад невиђене фотографије

Глумац Велимир Бата Живојиновић (82) због посљедица трећег можданог удара одмара се у свом дому у Београду. О њему се брине супруга Лола, а бивша југославенска филмска звијезда разоноду је потражио на друштвеним мрежама, на којима се сналази уз помоћ најстарије унуке Дине.

Србија 02.09.2015 | 07:09
Бата објавио досад невиђене фотографије

60 година дуга каријера

Бата се највише труди да путем Инстаграма подјели са фановима слике које су обиљежиле његову 60 година дугу каријеру. Глумац је унуку замолио да објави фотографију из култног филма "Валтер брани Сарајево", која је изазвала велико одушевљење међу фановима.

Иако није био присталица компјутера и мобилних телефона, данас му то представља прави ужитак, те с унуком проводи неколико сати дневно на друштвеним мрежама.

“Дописује се с пријатељима и фановима. Многи наши познаници прво нису поверовали да је то заиста Батин профил на Инстаграму”, рекла је једном приликом у изјави за медије глумчева супруга Лула.

Лули се није свидјела идеја да Бата на Инстаграму са свима дијели фотографије из приватног живота, поред оних са снимања филмова, иако га то забавља.

Дина и са братом Велимиром често посјећује деду. Дина помаже Бати око профила на друштвеној мрежи уз његова упутства, када је у питању одабир слика.

Живојиновић се највише труди да одабере фотографије које су обиљежиле његову 60 година дугу каријеру.

Одушевљење међу фановима

Осим фотографија иза кулиса више од 300 филмова које је снимао, пратиоцима се највише свидјела фотографија на којој имитира Марлона Бранда у култном "Куму".

Осим слика са снимања филмова, глумац је објавио слику коју је мало људи имало прилику да види. Ради се о фотографији на којој је Бата са супругом Лулом, која је настала на филмском фестивалу у Кану 1966. године.

Живојиновић се присјетио и сусрета с покојним колегом Борисом Бузанчићем и књижевником Мешом Селимовићем.

Коју год слику да Бата одабере са снимања филма, свака фотографија изазове одушевљење међу фановима. Коментари испод фотографија су различити, али се фанови увијек сложе око једне ствари, да су захвални Бати што овим сликама подсјећа пратиоце на његову веома успјешну филмску каријеру.

 

Коментари / 0

Оставите коментар