Ко је Јунајтедово појачање од 80.000.000 евра?!

Исто се пита и Вејн Руни...! Морган Шнајдерлин је открио један невероватан детаљ након што је Луј ван Гал „сипао“ огроман новац за трансфер Антонија Марсијала...

Фудбал 02.09.2015 | 20:15
Ко је Јунајтедово појачање од 80.000.000 евра?!

Огромна прашина подигла се у бурном последњем дану прелазног рока у многим европским државама. Иако је било очекивано да ће клубови из Италије, Шпаније, Немачке или Француске направити највећу галаму, то је ипак урадио Манчестер јунајтед са потезом који је многе збунио – куповином талентованог Антонија Марсијала из Монака за суму од 80.000.000 евра (60.000.000 трансфер + 20.000.000 евра на бонусе)!

Луј ван Гал је у преломним моментима извукао змију из џепа и градском ривалу одговорио куповином момка којем су критичари наденули надимак „нови Тјери Анри“. Иако многи у питање доводе помало паничан потез холандског стручњака, који је целог лета тражио нападача, а довео неафирмисаног играча за баснословну суму новца, Ван Гал је потврдио да је направио прави потез куповином француског репрезентативца.

Али, ко је заправо Јунајтедово појачање вредно колико и далеко познатији Кевин де Брујне? То се, интересантно, запитао и капитен Ђавола Вејн Руни, који у првом моменту није знао ко је заправо Антони Марсијал. Врсни голгетер је одговор добио од саиграча Моргана Шнајдерлина.
„Морам да будем искрен, док смо се враћали са гостовања Свонсију, пришао ми је Вејн Руни и питао ме ко је Антони Марсијал, јер су енглески медији почели да брује о великом трансферу“, рекао је Шнајдерлин француским новинарима у тренинг кампу репрезентације и наставио:
„Рекао сам му да је то играч огромног потенцијала, који је одиграо неколико добрих мечева у Монаку на крају прошле и почетком ове сезоне. Технички је изузетно поткован и јако моћан играч. Готово као Тјери Анри“.

Најскупљи тинејџер у историји фудбала ускоро би званично требало да буде представљен као нови играч Ђавола, а Шнајдерлин је свог младог сународника имао само један савет.
„Да се не оптерећује износом трансфера. Нека га просто игнорише. Медији ће причати и писати о томе како од њега сад очекују много голова, али он мора да игра онако како најбоље зна и уме. Не сме да дозволи да га цела ситуација парализује, а ја искрено мислим да ће он играти сјајно“, закључио је Шнајдерлин.

Коментари / 0

Оставите коментар