ПЛ БиХ: Јагодићева оставка у Борцу!

Управа бањалучког Борца прихватила је оставку Владе Јагодића, који је одлучио да напусти клупу Бањалучана након два узастопна пораза у Премијер лиги БиХ, потврдио је нашем порталу директор Роберт Зрилић.

Фудбал 31.08.2015 | 23:00
ПЛ БиХ: Јагодићева оставка у Борцу!

Владо Јагодић од синоћ није више тренер Борца.

Након пораза у Зворнику од Дрине 0:1, Јагодић је понудио оставку, што је Управа бањалучког премијерлигаша на јучерашњој сједници прихватила, потврдио је нашем порталу директор "Великана из Платонове улице" Роберт Зрилић.

"Оставка Владе Јагодића је прихваћена и споразумно смо раскинули уговор. У фази смо рјешавања питања новог шефа стручног штаба", изјавио је Зрилић за МОНДО.

За сада није познато ко ће на клупи црвено-плавих наслиједити Јагодића, као ни то ко ће водити екипу на припреме у Дрвар, које ће бити одржане током репрезентативне паузе.

"Постоји још једна могућност, а то је да као прелазно рјешење поставимо некога од наших тренера", поручио је директор Борца.

Како незванично сазнајемо, мостарски Вележ заинтересован је да ангажује Јагодића, након што је недавно због лоших резултата распустио комплетан стручни штаб.

Такође, на хитној сједници Управног одбора одлучено је и да први чувар мреже Бранислав Ружић буде драстично кажњен због одбијања да буде резерва на мечу са Зворничанима.

"То је несвакидашња ситауција. Клуб увијек мора да буде на првом мјесту и Ружић ће бити драстично кажњен. Његов случај предат је Дисциплинској комисији Клуба, која ће одлучити о његовој судбини", нагласио је Зрилић.

Борац се након доброг старта у новој сезони нашао у резултатској кризи. Екипа већ пет мечева у низу не зна за побједу.

Коментари / 0

Оставите коментар