PL BiH: Jagodićeva ostavka u Borcu!

Uprava banjalučkog Borca prihvatila je ostavku Vlade Jagodića, koji je odlučio da napusti klupu Banjalučana nakon dva uzastopna poraza u Premijer ligi BiH, potvrdio je našem portalu direktor Robert Zrilić.

Fudbal 31.08.2015 | 23:00
PL BiH: Jagodićeva ostavka u Borcu!

Vlado Jagodić od sinoć nije više trener Borca.

Nakon poraza u Zvorniku od Drine 0:1, Jagodić je ponudio ostavku, što je Uprava banjalučkog premijerligaša na jučerašnjoj sjednici prihvatila, potvrdio je našem portalu direktor "Velikana iz Platonove ulice" Robert Zrilić.

"Ostavka Vlade Jagodića je prihvaćena i sporazumno smo raskinuli ugovor. U fazi smo rješavanja pitanja novog šefa stručnog štaba", izjavio je Zrilić za MONDO.

Za sada nije poznato ko će na klupi crveno-plavih naslijediti Jagodića, kao ni to ko će voditi ekipu na pripreme u Drvar, koje će biti održane tokom reprezentativne pauze.

"Postoji još jedna mogućnost, a to je da kao prelazno rješenje postavimo nekoga od naših trenera", poručio je direktor Borca.

Kako nezvanično saznajemo, mostarski Velež zainteresovan je da angažuje Jagodića, nakon što je nedavno zbog loših rezultata raspustio kompletan stručni štab.

Takođe, na hitnoj sjednici Upravnog odbora odlučeno je i da prvi čuvar mreže Branislav Ružić bude drastično kažnjen zbog odbijanja da bude rezerva na meču sa Zvorničanima.

"To je nesvakidašnja sitaucija. Klub uvijek mora da bude na prvom mjestu i Ružić će biti drastično kažnjen. Njegov slučaj predat je Disciplinskoj komisiji Kluba, koja će odlučiti o njegovoj sudbini", naglasio je Zrilić.

Borac se nakon dobrog starta u novoj sezoni našao u rezultatskoj krizi. Ekipa već pet mečeva u nizu ne zna za pobjedu.

Komentari / 0

Ostavite komentar