Мужу Мине Лазаревић годину дана затвора

Балетан Горан Станић нагодио се са Тужилаштвом да за годину дана затвора призна да је тукао супругу глумицу Мину Лазаревић, као и да је без дозволе држао ватрено оружје.

Србија 31.08.2015 | 16:20
Мужу Мине Лазаревић годину дана затвора

Станић је са Првим основним тужилаштвом у Београду закључио споразум о признању кривичног дела насиље у породици и недозвољено држање ватреног оружја, које није дозвољено грађанима, као и већу количину муниције, прецизира се у информацији Тужилаштва достављеној Тањугу.

Додаје се да су се Тужилаштво и окривљени споразумели на казну од годиину дана затвора. Поменути споразум прослеђен је Првом основном суду у Београду који га је прихватио, Станића огласио кривим и изрекао казну затвора од годину дана, наводи Тужилаштво.

Породично насиље се догодило између 1. и 2. августа у породичном стану али није одмах пријављено. Тек када је Станић запуцао из аутоматске пушке позвана је полиција, која је у њиховом стану пронашла и друго оружје за које се утврђује да ли је маневарско.

Медији су пренели да су се Мина и Горан венчали 2008. и да имају двоје деце која нису били у стану када се инцидент догодио. Глумица има и сина из првог брака.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

дивља јабука

31.08.2015 15:12

Ех, шта ти курва може урадити од живота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јабука

31.08.2015 21:32

Ко нам даје за право да друге особе тако називамо? То могу само болесне главе попут твоје ил си сама то..? Залосно зивимо у 21вијеку а јос увијек подрзавамо насиље па иако је неко курва није заслузила батине него да пустимо како мисле да је добро а ми зивимо свој зивот...