Mužu Mine Lazarević godinu dana zatvora

Baletan Goran Stanić nagodio se sa Tužilaštvom da za godinu dana zatvora prizna da je tukao suprugu glumicu Minu Lazarević, kao i da je bez dozvole držao vatreno oružje.

Srbija 31.08.2015 | 16:20
Mužu Mine Lazarević godinu dana zatvora

Stanić je sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja, koje nije dozvoljeno građanima, kao i veću količinu municije, precizira se u informaciji Tužilaštva dostavljenoj Tanjugu.

Dodaje se da su se Tužilaštvo i okrivljeni sporazumeli na kaznu od godiinu dana zatvora. Pomenuti sporazum prosleđen je Prvom osnovnom sudu u Beogradu koji ga je prihvatio, Stanića oglasio krivim i izrekao kaznu zatvora od godinu dana, navodi Tužilaštvo.

Porodično nasilje se dogodilo između 1. i 2. avgusta u porodičnom stanu ali nije odmah prijavljeno. Tek kada je Stanić zapucao iz automatske puške pozvana je policija, koja je u njihovom stanu pronašla i drugo oružje za koje se utvrđuje da li je manevarsko.

Mediji su preneli da su se Mina i Goran venčali 2008. i da imaju dvoje dece koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

divlja jabuka

31.08.2015 15:12

Eh, šta ti kurva može uraditi od života.

ODGOVORITE
Name

jabuka

31.08.2015 21:32

Ko nam daje za pravo da druge osobe tako nazivamo? To mogu samo bolesne glave poput tvoje il si sama to..? Zalosno zivimo u 21vijeku a jos uvijek podrzavamo nasilje pa iako je neko kurva nije zasluzila batine nego da pustimo kako misle da je dobro a mi zivimo svoj zivot...