Вруће у Хумској: Партизан доводи Здјелара, стигао лијеви бек, чека се Девић!

Последња два дана прелазног рока врло је бурно у табору српског шампиона, ситуација се мења из часа у час, а Партизан је за сада сигурно довео левог бека Никола Лековића, известан је долазак Саше Здјелара на позајмицу из Олимпијакоса.

Фудбал 31.08.2015 | 15:40
Вруће у Хумској: Партизан доводи Здјелара, стигао лијеви бек, чека се Девић!

Иако је деловало да ће појачање у везном реду бити Бранислав Јовановић, са којим је био постигнут договор, у току поподнева дошло је до обрта. Његова екипа, Хапоел из Акре, тражио је одређено обештећење, без обзира на то што су играчу обећали да ће му дати "чисте" папире, па је трансфер пропао.

Зато су у Хумској окренули златном "орлићу" Саши Здјелару и постигли договор с њим. Олимпијакос га пушта на позајмицу годину дана и у Хумској верују да ту неће бити проблема, договор са играчем је постигнут, а ускоро би требало да се све утаначи са клубом из Атине.

Оно што је дефинитивно, Никола Лековић из пољске Лехије потписао је уговор са црно-белима на две године и то као слободан играч, па је стигло преко потребно појачање на левом беку.

На овој позицији, коју је покривао само Немања Петровић, велика жеља Партизана је и Александар Субић из бањалучког Борца. Проблем је што Бањалучани траже 300.000 евра, што је црно-белима много. Уколико се постигне договор око обештећења, талентованог Субића чека уговор на четири године.

Што се тиче Марка Девића, све ће бити познато у понедељак у преподневним часовима. Ако дође до договора, биће то позајмица на годину дана из Рубина и он би представљао велико појачање за Лигу Европе.

Познато је да ће Милош Красић наставити каријеру у пољској Лехији, иако се доводио у везу са Партизаном. Ипак, некадашњи репрезентативац није био спреман да се врати у Србију, а није ни физички спреман.

Што се тиче Слободана Рајковића, да се Партизан пласирао у Лигу шампиона, он би дошао, овако се окренуо другим понудама.

Као опција у дефанзиви, Партизану је понуђен искусни леви штопер, Николче Новески, бивши репрезентативац Македоније и последњих седам сезона капитен Мајнца, чији је члан већ 11 година. Он има 36 година, па је мало вероватно да ће црно-бели пристати да узму времешног дефанзивца који има понуде из Кине, као и од новог бундеслигаша Дармштада.

Коментари / 0

Оставите коментар