Vruće u Humskoj: Partizan dovodi Zdjelara, stigao lijevi bek, čeka se Dević!

Poslednja dva dana prelaznog roka vrlo je burno u taboru srpskog šampiona, situacija se menja iz časa u čas, a Partizan je za sada sigurno doveo levog beka Nikola Lekovića, izvestan je dolazak Saše Zdjelara na pozajmicu iz Olimpijakosa.

Fudbal 31.08.2015 | 15:40
Vruće u Humskoj: Partizan dovodi Zdjelara, stigao lijevi bek, čeka se Dević!

Iako je delovalo da će pojačanje u veznom redu biti Branislav Jovanović, sa kojim je bio postignut dogovor, u toku popodneva došlo je do obrta. Njegova ekipa, Hapoel iz Akre, tražio je određeno obeštećenje, bez obzira na to što su igraču obećali da će mu dati "čiste" papire, pa je transfer propao.

Zato su u Humskoj okrenuli zlatnom "orliću" Saši Zdjelaru i postigli dogovor s njim. Olimpijakos ga pušta na pozajmicu godinu dana i u Humskoj veruju da tu neće biti problema, dogovor sa igračem je postignut, a uskoro bi trebalo da se sve utanači sa klubom iz Atine.

Ono što je definitivno, Nikola Leković iz poljske Lehije potpisao je ugovor sa crno-belima na dve godine i to kao slobodan igrač, pa je stiglo preko potrebno pojačanje na levom beku.

Na ovoj poziciji, koju je pokrivao samo Nemanja Petrović, velika želja Partizana je i Aleksandar Subić iz banjalučkog Borca. Problem je što Banjalučani traže 300.000 evra, što je crno-belima mnogo. Ukoliko se postigne dogovor oko obeštećenja, talentovanog Subića čeka ugovor na četiri godine.

Što se tiče Marka Devića, sve će biti poznato u ponedeljak u prepodnevnim časovima. Ako dođe do dogovora, biće to pozajmica na godinu dana iz Rubina i on bi predstavljao veliko pojačanje za Ligu Evrope.

Poznato je da će Miloš Krasić nastaviti karijeru u poljskoj Lehiji, iako se dovodio u vezu sa Partizanom. Ipak, nekadašnji reprezentativac nije bio spreman da se vrati u Srbiju, a nije ni fizički spreman.

Što se tiče Slobodana Rajkovića, da se Partizan plasirao u Ligu šampiona, on bi došao, ovako se okrenuo drugim ponudama.

Kao opcija u defanzivi, Partizanu je ponuđen iskusni levi štoper, Nikolče Noveski, bivši reprezentativac Makedonije i poslednjih sedam sezona kapiten Majnca, čiji je član već 11 godina. On ima 36 godina, pa je malo verovatno da će crno-beli pristati da uzmu vremešnog defanzivca koji ima ponude iz Kine, kao i od novog bundesligaša Darmštada.

Komentari / 0

Ostavite komentar