Волфсбург спремио "бомбу"!

Учесник Лиге шампиона покушаће да експресно потроши део новца који му следује од продаје Де Брујнеа и Перишића.

Фудбал 30.08.2015 | 19:20
Волфсбург спремио "бомбу"!

Волфсбург ће трансферима Кевина Де Брујнеа у Манчестер сити (најмање 74 милиона евра) и Ивана Перишића у Интер (око 20 милиона евра, на рате) до врха напунити клупску касу.

Судећи по утакмици против Шалкеа у петак (3:0) "вукови" и без њих двојице имају одличан тим, али у самом финишу прелазног рока ипак желе да обезбеде додатни квалитет и "дубину" екипе, јер ће ове јесени поред Бундес лиге играти и Лигу шампиона, против Манчестер јунајтеда, ПСВ Ајндховена и московског ЦСКА.

Одбрану Волфсбурга извесно ће појачати искусни Бразилац Данте, од кога се Бајерн већ опростио, захвалницом на свом Тwиттер профилу.

Али, то би било само загревање за праву "бомбу" - долазак Јулијана Дракслера из Шалкеа!

Офанзивни "везиста" дуго се налази на мети Јувентуса, али је италијански "Скај спорт" у недељу објавио да је Шалке отказао црно-белима посао вредан 26 милиона евра и још шест милиона у потенцијалним бонусима.

Коначна одлука око момка који ускоро слави 22. рођендан, а првотимац је постао са 17 и по година и има 15 наступа за "А" репрезентацију Немачке, пашће у наредним сатима, најкасније у понедељак.

Коментари / 0

Оставите коментар