Volfsburg spremio "bombu"!

Učesnik Lige šampiona pokušaće da ekspresno potroši deo novca koji mu sleduje od prodaje De Brujnea i Perišića.

Fudbal 30.08.2015 | 19:20
Volfsburg spremio "bombu"!

Volfsburg će transferima Kevina De Brujnea u Mančester siti (najmanje 74 miliona evra) i Ivana Perišića u Inter (oko 20 miliona evra, na rate) do vrha napuniti klupsku kasu.

Sudeći po utakmici protiv Šalkea u petak (3:0) "vukovi" i bez njih dvojice imaju odličan tim, ali u samom finišu prelaznog roka ipak žele da obezbede dodatni kvalitet i "dubinu" ekipe, jer će ove jeseni pored Bundes lige igrati i Ligu šampiona, protiv Mančester junajteda, PSV Ajndhovena i moskovskog CSKA.

Odbranu Volfsburga izvesno će pojačati iskusni Brazilac Dante, od koga se Bajern već oprostio, zahvalnicom na svom Twitter profilu.

Ali, to bi bilo samo zagrevanje za pravu "bombu" - dolazak Julijana Drakslera iz Šalkea!

Ofanzivni "vezista" dugo se nalazi na meti Juventusa, ali je italijanski "Skaj sport" u nedelju objavio da je Šalke otkazao crno-belima posao vredan 26 miliona evra i još šest miliona u potencijalnim bonusima.

Konačna odluka oko momka koji uskoro slavi 22. rođendan, a prvotimac je postao sa 17 i po godina i ima 15 nastupa za "A" reprezentaciju Nemačke, pašće u narednim satima, najkasnije u ponedeljak.

Komentari / 0

Ostavite komentar