Рајковић потписао за Макаби!

Завршена трансфер сага око Предрага Рајковића. "Златни орлић" парафирао уговор на пет година са прваком Израела!

Фудбал 30.08.2015 | 10:00
Рајковић потписао за Макаби!

После много гласина и десетина клубова који су се спомињали као потенцијално одредиште фудбалера Црвене звезде Предрага Рајковића – сада више нема никакве дилеме!

Предраг Рајковић је нови голман Макабија из Тел Авива, а то је званично потврдио и израелски клуб на свом званичном сајту.

"Златни орлић" прошао је медицинске прегледе у суботу, а затим и званично потписао уговор са Макабијем на чак пет година, Да ће бити први голман ове екипе потврдило је и отпуштање Хуана Пабла, Шпанца који је претходних година био први чувар мреже ове екипе. Раскид уговора је био неминован пошто израелски клубови не могу да имају више од пет странаца.

Генерални директор Макабија, Мартин Баин, није крио задовољство због довођења Рајковића и нагласио је да је довођење капитена Црвене звезде био заједнички договор њега, Ђордија Кројфа и Славише Јокановића.

"Нема сумње да смо инвестирањем у младог и талентованог голмана показали наше велике амбиције. Било је неколико заинтересованих клубова за Предрага и јако нам је драго што смо први обезбедили његов потпис на чак пет година", рекао је Мартин Баин.

Макаби већ у недељу игра утакмицу против Хапоела, па не би било изненађење да Рајковић тако брзо дебитује.

Коментари / 0

Оставите коментар