Rajković potpisao za Makabi!

Završena transfer saga oko Predraga Rajkovića. "Zlatni orlić" parafirao ugovor na pet godina sa prvakom Izraela!

Fudbal 30.08.2015 | 10:00
Rajković potpisao za Makabi!

Posle mnogo glasina i desetina klubova koji su se spominjali kao potencijalno odredište fudbalera Crvene zvezde Predraga Rajkovića – sada više nema nikakve dileme!

Predrag Rajković je novi golman Makabija iz Tel Aviva, a to je zvanično potvrdio i izraelski klub na svom zvaničnom sajtu.

"Zlatni orlić" prošao je medicinske preglede u subotu, a zatim i zvanično potpisao ugovor sa Makabijem na čak pet godina, Da će biti prvi golman ove ekipe potvrdilo je i otpuštanje Huana Pabla, Španca koji je prethodnih godina bio prvi čuvar mreže ove ekipe. Raskid ugovora je bio neminovan pošto izraelski klubovi ne mogu da imaju više od pet stranaca.

Generalni direktor Makabija, Martin Bain, nije krio zadovoljstvo zbog dovođenja Rajkovića i naglasio je da je dovođenje kapitena Crvene zvezde bio zajednički dogovor njega, Đordija Krojfa i Slaviše Jokanovića.

"Nema sumnje da smo investiranjem u mladog i talentovanog golmana pokazali naše velike ambicije. Bilo je nekoliko zainteresovanih klubova za Predraga i jako nam je drago što smo prvi obezbedili njegov potpis na čak pet godina", rekao je Martin Bain.

Makabi već u nedelju igra utakmicu protiv Hapoela, pa ne bi bilo iznenađenje da Rajković tako brzo debituje.

Komentari / 0

Ostavite komentar