Пораз који Енфилд није доживео од 1963. године!

"Чекићари" су 52 године маштали да победе Ливерпул на Енфилду. Тај тријумф дочекали су ове суботе, разбивши домаћина 3:0!

Фудбал 31.08.2015 | 12:00
Пораз који Енфилд није доживео од 1963. године!

Стрелци Мануел Ланцини, Марк Нобл и Диафра Сако лупили су Ливерпулу три шамара које ће на Енфилду дуго памтити.

Вест Хем, на челу са менаџером Славеном Билићем, победио је Редсе на њиховом терену резултатом 3:0, исписавш иважну страницу клупске историје:

"Чекићари" су славили на Енфилду први пут после 52 године и низа од чак 43 утакмице без тријумфа! Последњи пут, на истом месту победили су давног 14. септембра 1963!

Вест Хем је убедљивом победом показао да је ове сезоне отров за фаворите, иако не игра добро у континуитету. Билићеве момке очигледно инспиришу само дуели са великанима, па су до сада једини тријумф остварили у првом колу, у којем су победили Арсенал на Емиратима 2:0

У међувремену, изгубили су код куће од Лестера (1:2) и Борнмута (3:4), па је јасно да Хрват води прилично луду дружину, спремну и да изгуби када се то не очекује, али и да изненади као данас.

Ливерпул ће што пре покушати да заборави убедљив пораз, али му неће бити лако, као што је јасно да ће и овај тим Брендана Роџерса имати проблем да игра добро у континуитету. У суботу су Редси примили први гол и први пут од децембра одиграли утакмицу без поготка пред својим навијачима.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Роки

31.08.2015 13:12

Браво Дзеко и Пјаниц.

ОДГОВОРИТЕ