Poraz koji Enfild nije doživeo od 1963. godine!

"Čekićari" su 52 godine maštali da pobede Liverpul na Enfildu. Taj trijumf dočekali su ove subote, razbivši domaćina 3:0!

Fudbal 31.08.2015 | 12:00
Poraz koji Enfild nije doživeo od 1963. godine!

Strelci Manuel Lancini, Mark Nobl i Diafra Sako lupili su Liverpulu tri šamara koje će na Enfildu dugo pamtiti.

Vest Hem, na čelu sa menadžerom Slavenom Bilićem, pobedio je Redse na njihovom terenu rezultatom 3:0, ispisavš ivažnu stranicu klupske istorije:

"Čekićari" su slavili na Enfildu prvi put posle 52 godine i niza od čak 43 utakmice bez trijumfa! Poslednji put, na istom mestu pobedili su davnog 14. septembra 1963!

Vest Hem je ubedljivom pobedom pokazao da je ove sezone otrov za favorite, iako ne igra dobro u kontinuitetu. Bilićeve momke očigledno inspirišu samo dueli sa velikanima, pa su do sada jedini trijumf ostvarili u prvom kolu, u kojem su pobedili Arsenal na Emiratima 2:0

U međuvremenu, izgubili su kod kuće od Lestera (1:2) i Bornmuta (3:4), pa je jasno da Hrvat vodi prilično ludu družinu, spremnu i da izgubi kada se to ne očekuje, ali i da iznenadi kao danas.

Liverpul će što pre pokušati da zaboravi ubedljiv poraz, ali mu neće biti lako, kao što je jasno da će i ovaj tim Brendana Rodžersa imati problem da igra dobro u kontinuitetu. U subotu su Redsi primili prvi gol i prvi put od decembra odigrali utakmicu bez pogotka pred svojim navijačima.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Roki

31.08.2015 13:12

Bravo Dzeko i Pjanic.

ODGOVORITE