Миланови "Ултраси" тјерају Галијанија!

Најватренији навијачи Милана искористиће суботњи меч против Емполија за протест против првог клупског оперативца.

Фудбал 30.08.2015 | 12:40
Миланови "Ултраси" тјерају Галијанија!

Пораз од Фиорентине (2:0) и слаба игра у првом колу Серије А послужила је навијачима Милана са јужне трибине као идеалан повод да затраже оставку извршног директора Адријана Галијанија.

Милан је овог лета довео неколико звучних појачања, као што су Бака, Луис Адријано и Ромањоли, али је група "Цурва Суд" и даље незадовољна.

Ево шта замерају искусном оперативцу, дугогодишњем човеку од поверења власника Силвија Берлусконија...

"Највећи трансфер овог лета био би Галијанијев одлазак из Милана - био он добровољан или не. Још једном је показао своју нестручност на фудбалском тржишту, с тим да овог пута нема оправдање у беспарици. Опет смо сведоци нејасних трансфера и довођења играча за нереално велике износе. Свако може да доведе појачање тако што ће платити велико обештећење. Они који знају посао, препознају таленте пре других, а то се у Милану није десило од Тијага Силве, Каке и Шевченка", пише у саопштењу.

Упућена је порука и новом тренеру Синиши Михајловићу, који је после победе над Перуђом у куп утакмици бранио екипу од критика за лошу игру.

"Ценимо Ваше покушаје да играчима пружите заштиту, али Ваш и њихов посао је првенствено да напорним радом и бољим партијама претворите звиждуке у аплаузе. Навијачи су и даље згрожени одсуством труда и срамотним наступима неких играча прошле сезоне, а они су и даље у тиму".

Коментари / 0

Оставите коментар