Milanovi "Ultrasi" tjeraju Galijanija!

Najvatreniji navijači Milana iskoristiće subotnji meč protiv Empolija za protest protiv prvog klupskog operativca.

Fudbal 30.08.2015 | 12:40
Milanovi "Ultrasi" tjeraju Galijanija!

Poraz od Fiorentine (2:0) i slaba igra u prvom kolu Serije A poslužila je navijačima Milana sa južne tribine kao idealan povod da zatraže ostavku izvršnog direktora Adrijana Galijanija.

Milan je ovog leta doveo nekoliko zvučnih pojačanja, kao što su Baka, Luis Adrijano i Romanjoli, ali je grupa "Curva Sud" i dalje nezadovoljna.

Evo šta zameraju iskusnom operativcu, dugogodišnjem čoveku od poverenja vlasnika Silvija Berluskonija...

"Najveći transfer ovog leta bio bi Galijanijev odlazak iz Milana - bio on dobrovoljan ili ne. Još jednom je pokazao svoju nestručnost na fudbalskom tržištu, s tim da ovog puta nema opravdanje u besparici. Opet smo svedoci nejasnih transfera i dovođenja igrača za nerealno velike iznose. Svako može da dovede pojačanje tako što će platiti veliko obeštećenje. Oni koji znaju posao, prepoznaju talente pre drugih, a to se u Milanu nije desilo od Tijaga Silve, Kake i Ševčenka", piše u saopštenju.

Upućena je poruka i novom treneru Siniši Mihajloviću, koji je posle pobede nad Peruđom u kup utakmici branio ekipu od kritika za lošu igru.

"Cenimo Vaše pokušaje da igračima pružite zaštitu, ali Vaš i njihov posao je prvenstveno da napornim radom i boljim partijama pretvorite zvižduke u aplauze. Navijači su i dalje zgroženi odsustvom truda i sramotnim nastupima nekih igrača prošle sezone, a oni su i dalje u timu".

Komentari / 0

Ostavite komentar