Нови пех за Партизан: Андрић у гипсу!

Млади бек ће због повреде стопала паузирати најмање четири недеље, каже Душко Вујошевић.

Кошарка 30.08.2015 | 11:20
Нови пех за Партизан: Андрић у гипсу!

На тренинзима Партизана ових дана је (било) присутно више играча на проби, него оних под уговором, које навијачи знају из претходних сезона.

Свим "староседеоцима", иако су млади, због тешке ситуације у клубу су намењене важне улоге у предстојећем циклусу такмичења, али Михајло Андрић (21 година, 200 цм) у петак је доживео пех на тренингу и неће моћи да помогне екипи бар у првих неколико кола АБА лиге.

"Установљен му је почетак стрес фрактуре метатарзалне кости и паузираће најмање четири недеље. Срећа у несрећи је што је повреда на време дијагностикована", рекао је за МОНДО шеф стручног штаба Душко Вујошевић, који упркос формално нерешеном статусу спрема екипу као да је стање редовно.

Црно-бели су у среду увече победили репрезентацију Либана у утакмици затвореног типа, а нови мечеви, такође затворени за јавност, предвиђени су за недељу и уторак.

Противници ће бити немачки Олденбург и румунски Клуж.

То ће бити нове прилике да се играчи на проби наметну и препоруче за потписивање уговора - уколико се у клубу нешто драстично не промени набоље, па буде новца за озбиљнија појачања.

ДОБАР СТАРТ, СЛАБИЈИ КРАЈ
Михајло Андрић прошле сезоне је у АБА лиги седам пута имао двоцифрен учинак у првих 20 кола. Онда га је пореметило вирусно обољење, опали су му и минутажа и учинак, па је завршио такмичење са просеком од 6,1 поена.

Коментари / 0

Оставите коментар