Novi peh za Partizan: Andrić u gipsu!

Mladi bek će zbog povrede stopala pauzirati najmanje četiri nedelje, kaže Duško Vujošević.

Košarka 30.08.2015 | 11:20
Novi peh za Partizan: Andrić u gipsu!

Na treninzima Partizana ovih dana je (bilo) prisutno više igrača na probi, nego onih pod ugovorom, koje navijači znaju iz prethodnih sezona.

Svim "starosedeocima", iako su mladi, zbog teške situacije u klubu su namenjene važne uloge u predstojećem ciklusu takmičenja, ali Mihajlo Andrić (21 godina, 200 cm) u petak je doživeo peh na treningu i neće moći da pomogne ekipi bar u prvih nekoliko kola ABA lige.

"Ustanovljen mu je početak stres frakture metatarzalne kosti i pauziraće najmanje četiri nedelje. Sreća u nesreći je što je povreda na vreme dijagnostikovana", rekao je za MONDO šef stručnog štaba Duško Vujošević, koji uprkos formalno nerešenom statusu sprema ekipu kao da je stanje redovno.

Crno-beli su u sredu uveče pobedili reprezentaciju Libana u utakmici zatvorenog tipa, a novi mečevi, takođe zatvoreni za javnost, predviđeni su za nedelju i utorak.

Protivnici će biti nemački Oldenburg i rumunski Kluž.

To će biti nove prilike da se igrači na probi nametnu i preporuče za potpisivanje ugovora - ukoliko se u klubu nešto drastično ne promeni nabolje, pa bude novca za ozbiljnija pojačanja.

DOBAR START, SLABIJI KRAJ
Mihajlo Andrić prošle sezone je u ABA ligi sedam puta imao dvocifren učinak u prvih 20 kola. Onda ga je poremetilo virusno oboljenje, opali su mu i minutaža i učinak, pa je završio takmičenje sa prosekom od 6,1 poena.

Komentari / 0

Ostavite komentar