Да ли је манекен силовао дјевојку?

Та девојка је у нашу кућу долазила само ноћу, и сада је мом сину наместила силовање, а нема ниједну повреду.

Србија 29.08.2015 | 21:40
Да ли је манекен силовао дјевојку?

Ово је у изјави за „Блиц“ рекао Драган Јовановић из Остружнице, отац манекена Николе Јовановића (25), коме је у четвртак одређен притвор због силовања Р. Ш. (25). Силовање се, према пријави оштећене, догодило у уторак у раним јутарњим сатима, након журке коју је организовао Раде Лазић, манекен који је у четвртак увече ушао у ријалити шоу „Фарма“.

Та девојка је то вече звала Николу, који је био на сплаву с колегом Радетом и друштвом. Никола ју је позвао да тамо дође и она је дошла с другарицом. Мој син и та девојка се тајно виђају пола године. Она има дечка, али је врло често долазила код мог сина, и то искључиво ноћу. Прође уз степенице на спрат код њега, а ујутру се искраде напоље - прича Драган.

Он каже и да није од родитеља који своју децу бране по сваку цену.

Ко год да је крив, нека одговара, па макар то био и мој син. Али знам да му је та девојка наместила силовање јер му је поручила да ће му уништити каријеру, а онда му је послала полицију. Знам и да нема ниједну повреду којом би доказала силовање - каже Драган.

И у полицији и у тужилаштву кажу да немају доказе о повредама наводно силоване девојке, због чега је цео случај још под знаком питања и због чега се истрага још води.

Другарица оштећене је у уторак позвала полицију и пријавила силовање. То је затим потврдила и оштећена девојка, након чега је Јовановић приведен. У четвртак су обоје саслушани у тужилаштву. Она тврди да ју је Никола после журке одвезао у њен стан у Жаркову, где ју је силовао. Он, међутим, тврди да су имали нормалан сексуални однос, да је затим избила ситна свађа и да је девојка почела да хистерише.

Девојка је претила Николи да ће му уништити каријеру, кажу у полицији. Николин отац тврди да његов син није озбиљно схватио те претње.

Тек кад је полиција дошла, све је разумео. Теши ме само нада да ће суд утврдити истину - каже Драган.

Извор: Блиц

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ссс

30.08.2015 07:06

Глупост, а сто да је силује када му је давала сваку веце ту дрољицу треба намлатити па це се смирити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

31.08.2015 02:55

Ко јос данас у Србији треба да силује кад толико зена има за туру пица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

невинасце

01.09.2015 17:07

Ћуј силовање, хахаха

ОДГОВОРИТЕ