Da li je maneken silovao djevojku?

Ta devojka je u našu kuću dolazila samo noću, i sada je mom sinu namestila silovanje, a nema nijednu povredu.

Srbija 29.08.2015 | 21:40
Da li je maneken silovao djevojku?

Ovo je u izjavi za „Blic“ rekao Dragan Jovanović iz Ostružnice, otac manekena Nikole Jovanovića (25), kome je u četvrtak određen pritvor zbog silovanja R. Š. (25). Silovanje se, prema prijavi oštećene, dogodilo u utorak u ranim jutarnjim satima, nakon žurke koju je organizovao Rade Lazić, maneken koji je u četvrtak uveče ušao u rijaliti šou „Farma“.

Ta devojka je to veče zvala Nikolu, koji je bio na splavu s kolegom Radetom i društvom. Nikola ju je pozvao da tamo dođe i ona je došla s drugaricom. Moj sin i ta devojka se tajno viđaju pola godine. Ona ima dečka, ali je vrlo često dolazila kod mog sina, i to isključivo noću. Prođe uz stepenice na sprat kod njega, a ujutru se iskrade napolje - priča Dragan.

On kaže i da nije od roditelja koji svoju decu brane po svaku cenu.

Ko god da je kriv, neka odgovara, pa makar to bio i moj sin. Ali znam da mu je ta devojka namestila silovanje jer mu je poručila da će mu uništiti karijeru, a onda mu je poslala policiju. Znam i da nema nijednu povredu kojom bi dokazala silovanje - kaže Dragan.

I u policiji i u tužilaštvu kažu da nemaju dokaze o povredama navodno silovane devojke, zbog čega je ceo slučaj još pod znakom pitanja i zbog čega se istraga još vodi.

Drugarica oštećene je u utorak pozvala policiju i prijavila silovanje. To je zatim potvrdila i oštećena devojka, nakon čega je Jovanović priveden. U četvrtak su oboje saslušani u tužilaštvu. Ona tvrdi da ju je Nikola posle žurke odvezao u njen stan u Žarkovu, gde ju je silovao. On, međutim, tvrdi da su imali normalan seksualni odnos, da je zatim izbila sitna svađa i da je devojka počela da histeriše.

Devojka je pretila Nikoli da će mu uništiti karijeru, kažu u policiji. Nikolin otac tvrdi da njegov sin nije ozbiljno shvatio te pretnje.

Tek kad je policija došla, sve je razumeo. Teši me samo nada da će sud utvrditi istinu - kaže Dragan.

Izvor: Blic

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

sss

30.08.2015 07:06

Glupost, a sto da je siluje kada mu je davala svaku vece tu droljicu treba namlatiti pa ce se smiriti?

ODGOVORITE
Name

nn

31.08.2015 02:55

Ko jos danas u Srbiji treba da siluje kad toliko zena ima za turu pica?

ODGOVORITE
Name

nevinasce

01.09.2015 17:07

Ćuj silovanje, hahaha

ODGOVORITE