Вишесатна чекања на границама у Србији

На граничном прелазу Батровци на излазу из Србије ка Хрватској колоне су дуге пар километара и чекања су вишесатна, док се на Хоргошу, на граници са Мађарском, на излазу из земље чека око два сата, саопштио је јутрос АМС С, позивајући се на податке Управе граничне полиције.

Србија 29.08.2015 | 09:22
Вишесатна чекања на границама у Србији

АМС С предлаже путницима да ка Хрватској користе граничне прелазе Шид и Сот, где се тренутно чека до пола сата, са тенденцијом пораста, колико се чека и на Келебију и Бачком Брегу ка Мађарској.

Како се наводи, од седам до 19 сати, отворени су гранични прелази Бачки Виногради, Ђала, Бајмок и Хоргош ИИ.

На граничним прелазима са Црном Гором и Македонијом тренутна задржавања су око 30 минута, а на Градини са Бугарском наставља се константо јак прилив возила, где се на улазу у Србију чека од 30 до 60 минута.

У периоду туриштичке сезоне време задржавања на граничним прелазима се константно мења, па из АМС С апелују на возаче да користе мање фреквентне граничне прелазе.

Путеви Србије су саопштили да је обезбеђена цистерна пијаће воде за учеснике у саобраћају који чекају на пролазак кроз гранични прелаз Батровци да би се олакшало чекање на високим температурама, а тако ће бити и наредних викенда.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Алан Форд

29.08.2015 09:39

Гужве и на прелазима Рача, Павловића мост и Шепак су одавно прерасле у малтретирање и понижење од стране граничних органа Србије. Ради само једна колона а полицајци се понашају као кретени. И да нам плућа снимају, брже би се прелазило. То је невиђени безобразлук и шиканирање путника. Хвала им на "специјалним и паралелним везама". Вучић ми се сваки пут смучи кад помене бригу за Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивко нениц

29.08.2015 10:34

Наси се на Граници понасају Кабадахијски и ту је свако коментар сувисе треба избегават ту багру зао ми је народа народа народа .