Погинуо пјешак у Мајевичкој улици

Данас је у 18.25х дошло до саобраћајне незгоде у Мајевичкој улици, са смртном посљедицом, саопштено нам је у Центру јавне безбједности Бијељина.

Република Српска 28.08.2015 | 20:56
Погинуо пјешак у Мајевичкој улици

Незванично, у овој незгоди је живот изгубила педесетчетворогодишња О.В. из Бијељине која је у својству пјешака задобила повреде у незгоди од којих је преминула у болници.

У незгоди је учестовао мотоцикл којим је управљало малољетно лице /16/. У својству путника на мотору налазило се још једно малољетно лице и оба лица су са тјелесним повредама тренутно у медицинском центру Бијељина гдје им се указује помоћ.

Увиђај обављају службеници за безбједност саобраћаја Бијељина.

О овој тешкој саобраћајној незгоди обавјештен је и окружни тужилац у Бијељини.

(ИнфоБН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мате

28.08.2015 19:01

Одличан рад полиције. Повећање погинулих у саобраћају за седам мјесеци око 50%. Више погинулих него у рату. То су резултати тако помпезно најављених промјена у МУП-у!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мотор

28.08.2015 20:34

Не дај бозе ником

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

29.08.2015 08:31

Ништа та саобраћајна полиција не ради. Прије свега нигдје их нема јер је наравно у току сезона годишњих одмора, и наравно ко ће по овој врућини контролисати саобраћај, кога уопште брига за саобраћај, када су "сви на одмору" и мозак је на испаши. КАд настане септембар, и када се потроше све паре из буџета изаћи ће као друмски разбојници да пљачкају народ како би својим шефовим испунили финансијске планове. Да проблем буде већи, сезона годишњих одмора је и сезона вожње мотоцикала, што на нашем поднебљу, аутоматски значи и дивљање "мотоциклиста" по улицама!Буквално сви сједају на скутер, клинци са ненавршених 16 година, без одговарајуће заштитне опреме, без одговарајуће возачке културе, возачког образовања и искуства. И шта се дешава, ево то је исход. Још би само да напоменем, чисто ако се неки паметњаковић нађе да несрећу образложи тиме да је унесрећена жена улицу покушала прећи на мјесту које није обиљежено као пјешачки прелаз, да кажем да пјешаци У СВАКОМ СЛУЧАЈУ имају предност. Друга ствар апеловао бих на све возаче А ПОСЕБНО у Бијељини, да поведу мало више рачуна у својој возачкој култури и толерантности. Генерално Бијељина је саобраћајни ужас. . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

29.08.2015 12:51

Зао ми је зене,али нисте у праву каф казете да пјесаци увијек имају предност. Те сам струке,па могу да казем да подједнако гријесе и једни и други уцесници у саобрацају.

Name

стајке

31.08.2015 09:25

Историја се понавља. Отац малољетног мотористе је прије двадесетак година у Батковићу погазио групу пјешака и није одговарао већ је успио да купи слободу парама. Вјероватно ће и за сина да плати да дијете не одговара.

ОДГОВОРИТЕ