Poginuo pješak u Majevičkoj ulici

Danas je u 18.25h došlo do saobraćajne nezgode u Majevičkoj ulici, sa smrtnom posljedicom, saopšteno nam je u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Republika Srpska 28.08.2015 | 20:56
Poginuo pješak u Majevičkoj ulici

Nezvanično, u ovoj nezgodi je život izgubila pedesetčetvorogodišnja O.V. iz Bijeljine koja je u svojstvu pješaka zadobila povrede u nezgodi od kojih je preminula u bolnici.

U nezgodi je učestovao motocikl kojim je upravljalo maloljetno lice /16/. U svojstvu putnika na motoru nalazilo se još jedno maloljetno lice i oba lica su sa tjelesnim povredama trenutno u medicinskom centru Bijeljina gdje im se ukazuje pomoć.

Uviđaj obavljaju službenici za bezbjednost saobraćaja Bijeljina.

O ovoj teškoj saobraćajnoj nezgodi obavješten je i okružni tužilac u Bijeljini.

(InfoBN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mate

28.08.2015 19:01

Odličan rad policije. Povećanje poginulih u saobraćaju za sedam mjeseci oko 50%. Više poginulih nego u ratu. To su rezultati tako pompezno najavljenih promjena u MUP-u!!!!

ODGOVORITE
Name

motor

28.08.2015 20:34

Ne daj boze nikom

ODGOVORITE
Name

Petar

29.08.2015 08:31

Ništa ta saobraćajna policija ne radi. Prije svega nigdje ih nema jer je naravno u toku sezona godišnjih odmora, i naravno ko će po ovoj vrućini kontrolisati saobraćaj, koga uopšte briga za saobraćaj, kada su "svi na odmoru" i mozak je na ispaši. KAd nastane septembar, i kada se potroše sve pare iz budžeta izaći će kao drumski razbojnici da pljačkaju narod kako bi svojim šefovim ispunili finansijske planove. Da problem bude veći, sezona godišnjih odmora je i sezona vožnje motocikala, što na našem podneblju, automatski znači i divljanje "motociklista" po ulicama!Bukvalno svi sjedaju na skuter, klinci sa nenavršenih 16 godina, bez odgovarajuće zaštitne opreme, bez odgovarajuće vozačke kulture, vozačkog obrazovanja i iskustva. I šta se dešava, evo to je ishod. Još bi samo da napomenem, čisto ako se neki pametnjaković nađe da nesreću obrazloži time da je unesrećena žena ulicu pokušala preći na mjestu koje nije obilježeno kao pješački prelaz, da kažem da pješaci U SVAKOM SLUČAJU imaju prednost. Druga stvar apelovao bih na sve vozače A POSEBNO u Bijeljini, da povedu malo više računa u svojoj vozačkoj kulturi i tolerantnosti. Generalno Bijeljina je saobraćajni užas. . .

ODGOVORITE
Name

Da da

29.08.2015 12:51

Zao mi je zene,ali niste u pravu kaf kazete da pjesaci uvijek imaju prednost. Te sam struke,pa mogu da kazem da podjednako grijese i jedni i drugi ucesnici u saobracaju.

Name

stajke

31.08.2015 09:25

Istorija se ponavlja. Otac maloljetnog motoriste je prije dvadesetak godina u Batkoviću pogazio grupu pješaka i nije odgovarao već je uspio da kupi slobodu parama. Vjerovatno će i za sina da plati da dijete ne odgovara.

ODGOVORITE