Звезда представила Сикимића и Јововића

У Љутице Богдана представљена су још двојица играча, Предраг Сикимић и Владимир Јововић.

Фудбал 28.08.2015 | 16:30
Звезда представила Сикимића и Јововића

Нови фудбалери Црвене звезде Предраг Сикимић и Владимир Јововић поручили су са промоције да очекују да већ у првој сезони освоје шампионску титулу у Србији.

Сикимић (33) је искусни нападач, који је већ ове сезоне намучио свој нови клуб на Врачару. За собом има живописну каријеру, у којој је променио чак 13 клубова.

У Љутице Богдана је стигао спреман да искористи било какву прилику.

"Мало је рећи да сам срећан. Титула је примарни циљ и бићу још срећнији ако је освојимо. На мени је да се што пре уклопим. Верујем у позитиван исход првенства и да могу да помогнем екипи. Бићу у служби тима, играо пет минута или целу утакмицу", рекао је Сикимић на промоцији.

Он је истакао да му је долазак у Звезду круна каријере, уз објашњење да је његова сарадња са Миодрагом Божовићем пресудно утицала на доношење одлуке да потпише уговор. Са новим саиграчима увелико тренира.

Заједно са њим, црвено-бели су представили и Владимира Јововића, који је требало да потпише уговор још у јануару, али није то могао да уради због суспензије. Он је поручио да је срећан што ће коначно моћи да заигра.

"Жеља није била остварена у јануару, сада јесте. После четири месеца тренирања са Звездом, коначно је дошла и промоција и пресрећан сам. Надам се да ћу у црвено-белом дресу показати све што знам", казао је Јововић, који је потписао трогодишњи уговор.

Он је био суспендован због обрачуна са судијом, док је наступао за Сутјеску.

"То је била глупост, због које сам ја највише испастао. Не знам шта се десило...био сам капитен екипе, играо дерби против Будућности. Тешко сам прешао преко тога, али шта је ту је. Извињавам се опет свима", навео је црногорски фудбалер.

Сикимић ће у Звезди носити дрес са бројем 81, а Јововић 94.

Пословни директор Црвене звезде Стефан Пантовић рекао је да су преговори око доласка Славољуба Срнића из Чукаричког специфични и да се нада да ће све бити готово у понедељак.

Коментари / 0

Оставите коментар