Zvezda predstavila Sikimića i Jovovića

U Ljutice Bogdana predstavljena su još dvojica igrača, Predrag Sikimić i Vladimir Jovović.

Fudbal 28.08.2015 | 16:30
Zvezda predstavila Sikimića i Jovovića

Novi fudbaleri Crvene zvezde Predrag Sikimić i Vladimir Jovović poručili su sa promocije da očekuju da već u prvoj sezoni osvoje šampionsku titulu u Srbiji.

Sikimić (33) je iskusni napadač, koji je već ove sezone namučio svoj novi klub na Vračaru. Za sobom ima živopisnu karijeru, u kojoj je promenio čak 13 klubova.

U Ljutice Bogdana je stigao spreman da iskoristi bilo kakvu priliku.

"Malo je reći da sam srećan. Titula je primarni cilj i biću još srećniji ako je osvojimo. Na meni je da se što pre uklopim. Verujem u pozitivan ishod prvenstva i da mogu da pomognem ekipi. Biću u službi tima, igrao pet minuta ili celu utakmicu", rekao je Sikimić na promociji.

On je istakao da mu je dolazak u Zvezdu kruna karijere, uz objašnjenje da je njegova saradnja sa Miodragom Božovićem presudno uticala na donošenje odluke da potpiše ugovor. Sa novim saigračima uveliko trenira.

Zajedno sa njim, crveno-beli su predstavili i Vladimira Jovovića, koji je trebalo da potpiše ugovor još u januaru, ali nije to mogao da uradi zbog suspenzije. On je poručio da je srećan što će konačno moći da zaigra.

"Želja nije bila ostvarena u januaru, sada jeste. Posle četiri meseca treniranja sa Zvezdom, konačno je došla i promocija i presrećan sam. Nadam se da ću u crveno-belom dresu pokazati sve što znam", kazao je Jovović, koji je potpisao trogodišnji ugovor.

On je bio suspendovan zbog obračuna sa sudijom, dok je nastupao za Sutjesku.

"To je bila glupost, zbog koje sam ja najviše ispastao. Ne znam šta se desilo...bio sam kapiten ekipe, igrao derbi protiv Budućnosti. Teško sam prešao preko toga, ali šta je tu je. Izvinjavam se opet svima", naveo je crnogorski fudbaler.

Sikimić će u Zvezdi nositi dres sa brojem 81, a Jovović 94.

Poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović rekao je da su pregovori oko dolaska Slavoljuba Srnića iz Čukaričkog specifični i da se nada da će sve biti gotovo u ponedeljak.

Komentari / 0

Ostavite komentar