Реакције из Хумске на жријеб...

Ова генерација може до прве победе у групној фази после шест година! „Драго ми је што играмо против атрактивних ривала из јаких лига“, поручује везиста Дарко Брашанац. Челник Партизана задовољан жребом у Монаку. 

Фудбал 28.08.2015 | 15:00
Реакције из Хумске на жријеб...

Председник Партизана Зоран Поповић био је присутан на жребу за Лигу Европе у Монаку. Челник црно-белих рекао је непосредно по извлачењу група да су Атлетик Билбао, АЗ Алкмар и Аугзбург противници по мери и најавио борбу "парног ваљка" за пролеће у Европи.

"Тешко сам поднео то што нисмо успели да се пласирамо у Лигу шампиона, али сам у међувремену схватио да је и ово велики успех. Добили смо групу по мери, иако је јасно да у Европи нема лаких ривала", нагласио је Поповић.

Нису црно-бели били далеко ни од "групе смрти", у којој су већ били Тотенхем, Андерлехт и Монако.

"Није било свеједно. Атрактивна и паклена група...Добили смо, ипак, ову групу, морамо бити задовољни. Мислим да ће утакмице са Билбаом бити прави спектакл и у Београду и у Баскији“.

Први човек клуба из Хумске каже да за Партизан прелазни рок није завршен.

"Данас и сутра ћемо знати више. Вероватно ће бити појачања, али сачекајмо са именима. У преговорима смо са неколико играча", подвукао је Поповић.

Са сваким можемо да играмо, неког ћемо ваљда и да победимо! То је суштина реакција из Хумске 1, после жреба групне фазе Лиге Европе, који је сместио Партизан у Групу Л, заједно са Атлетик Билбаом, АЗ Алкмаром и Аугзбургом.

Везиста Дарко Брашанац поручује да се црно-бели никоме неће склонити са пута и да екипа Зорана Милинковића има квалитет да освоји бод(ове) у другом по важности такмичењу УЕФА.
„Осим Билбаа, који познајем до танчина, не знам каквим играчким кадром тренутно располажу Холанђани и Немци, али знам да бележе добре резултате и играју квалитетно. Последично томе, чекају нас атрактивни ривали, малтене из Лига петица, што ми је посебно драго. Биће доста занимљивог фудбала ове јесени, нарочито на нашем стадиону“, каже за МОЗЗАРТ Спорт новопечени репрезентативац Србије.

Брашанац обазриво прогнозира шансе Парног ваљка да први пут после 2005. презими у Европи и тако понови успех остварен под командом Владимира Вермезовића, али је оптимиста.
„Никоме се нећемо унапред предати, то је сигурно. Надам се да ћемо забележити прву победу у групној фази неког УЕФА такмичења, јер је чекамо још од оног тријумфа над Шахтјором у зиму 2009. Сматрам да ова генерација Партизанових фудбалера има квалитет за такав подвиг. А што се тиче пролаза даље - полако. Нисмо ни до сад постављали бог зна какве циљеве, држимо се принципа да идемо утакмицу по утакмицу, што нас је и довело довде. Надам се атрактивним дуелима и бодовима Партизана“, додао је Дарко Брашанац.

 

Коментари / 0

Оставите коментар