Пијаца у Хумској: Кукоч или Субић на лијеви бок?!

Партизанове две опције за левог бека, одлука можда падне и данас! Хрват Кукоч у Београду, варијанта Б је Александар Субић, тврде Вечерње новости.

Фудбал 28.08.2015 | 17:00
Пијаца у Хумској: Кукоч или Субић на лијеви бок?!

Партизан је елиминисан из Лиге шампиона, а многи стручњаци ће рећи да су проблеми у задњој линији главни разлог за такав расплет! Последњих недеља у медијима потрошено је много простора на анализе и све оне указивале су на то да је најслабија карика дефазивне линије леви бок. Из тог разлога у Хумској озбиљно размишљају да ангажују играча на тој позицији.

Како пишу Вечерње новости тренутно постоје две опције. О првој се већ писало, у питању је Хрват Тончи Кукоч, бивши играч Хајдука, италијанске Бреше и софијског ЦСКА који је тренутно без клуба. Кукоч има 24 године и био члан младе репрезентације Коцкастих, а пре два дана изјавио је како у петак (данас) долази на преговоре у Београд.
"Идем на преговоре са Партизаном. Постоји обострани интересовање, па ако се договоримо потписаћу уговор".

Партизан је, тврди исти извор, спремио и "варијанту Б". Реч је о 21-годишњем дефанзивцу бањалучког Борца Александру Субићу. За овог момка прошле зиме интересовала се и Војводина, а последњих недеља помињао се белгијски Кортрајк.

У сваком случају пред челницима црно-белих је све мање времена. Одлуку ће морати да донесу веома брзо, можда већ и данас. Такође, не треба заборавити да се трага и за још једним штопером.

Коментари / 0

Оставите коментар