Pijaca u Humskoj: Kukoč ili Subić na lijevi bok?!

Partizanove dve opcije za levog beka, odluka možda padne i danas! Hrvat Kukoč u Beogradu, varijanta B je Aleksandar Subić, tvrde Večernje novosti.

Fudbal 28.08.2015 | 17:00
Pijaca u Humskoj: Kukoč ili Subić na lijevi bok?!

Partizan je eliminisan iz Lige šampiona, a mnogi stručnjaci će reći da su problemi u zadnjoj liniji glavni razlog za takav rasplet! Poslednjih nedelja u medijima potrošeno je mnogo prostora na analize i sve one ukazivale su na to da je najslabija karika defazivne linije levi bok. Iz tog razloga u Humskoj ozbiljno razmišljaju da angažuju igrača na toj poziciji.

Kako pišu Večernje novosti trenutno postoje dve opcije. O prvoj se već pisalo, u pitanju je Hrvat Tonči Kukoč, bivši igrač Hajduka, italijanske Breše i sofijskog CSKA koji je trenutno bez kluba. Kukoč ima 24 godine i bio član mlade reprezentacije Kockastih, a pre dva dana izjavio je kako u petak (danas) dolazi na pregovore u Beograd.
"Idem na pregovore sa Partizanom. Postoji obostrani interesovanje, pa ako se dogovorimo potpisaću ugovor".

Partizan je, tvrdi isti izvor, spremio i "varijantu B". Reč je o 21-godišnjem defanzivcu banjalučkog Borca Aleksandru Subiću. Za ovog momka prošle zime interesovala se i Vojvodina, a poslednjih nedelja pominjao se belgijski Kortrajk.

U svakom slučaju pred čelnicima crno-belih je sve manje vremena. Odluku će morati da donesu veoma brzo, možda već i danas. Takođe, ne treba zaboraviti da se traga i za još jednim štoperom.

Komentari / 0

Ostavite komentar